Νέα,5 Οκτωβρίου, 2016,

Φοιτητική Ένωση Intercollege Λευκωσίας (Φ.Ε.ΝΙ.Λ)

Φοιτητική Ένωση Intercollege Λευκωσίας (Φ.Ε.ΝΙ.Λ)

Αγαπητοί Συμφοιτητές,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως το Intercollege Λευκωσίας έχει πλέον τη δική του φοιτητική φωνή. Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να συστηθούμε μαζί σας σε αυτή τη νέα και σημαντική μας προσπάθεια. Ονομάζομαι Γιώργος Μωυσής, Πρόεδρος της νεοσύστατης Φοιτητικής Ένωσης, και μαζί με μια ακόμη συμφοιτήτρια μας, την Ειρήνη Φλουρέντζου, απαρτίζουμε το φοιτητικό σώμα του Κολεγίου μας.

Βασικός στόχος της προσωρινής Φοιτητικής Ένωσης, είναι η οργάνωση φοιτητικών εκλογών εντός του Οκτωβρίου/Νοεμβρίου 2016, για την εκλογή του νέου φοιτητικού συμβουλίου. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό να εισακούονται οι απόψεις όλων μας με βαρύτητα και επαγγελματισμό εντός της δομής του Κολεγίου και της φοιτητικής κοινότητας.  Και ο τρόπος να γίνει αυτό είναι μέσω μιας σωστά ενισχυμένης Φοιτητικής Ένωσης.

Σε πρώτη φάση, θα θέλαμε να σας προσκαλούμε σε ένα πάρτυ γνωριμίας στις 20 Απριλίου 2016 και ώρα 8:00 μμ στην καφετέρια του Κολεγίου μας (UniCafe, Research & Technology Building).  Η είσοδος θα είναι μόνο €5, και τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση του ταμείου της φοιτητικής ένωσης, το οποίο θα χρησιμοποιείται για σκοπούς προώθησης και στήριξης των προσπαθειών μας.

Προσωπικά, εγώ ο Γιώργος Μωυσής, Πρόεδρος της Φ.ΕΝ.Ι.Λ., θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είμαι στην διάθεσή σας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε και θέλετε η φωνή σας να ακουστεί και να πάρει χρώμα.  Με την βοήθειά σας μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον για το Κολέγιο μας και πιστεύουμε ότι αυτό είναι κάτι στο οποίο όλοι ευελπιστούμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 96521569

Με εκτίμηση

Γιώργος Μωυσής
Πρόεδρος Φ.ΕΝ.Ι.Λ
(Φοιτητικής Ένωσης Intercollege Λευκωσίας)