Νέα,21 Σεπτεμβρίου, 2021,

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- Έναρξη Χειμερινού Εξαμήνου 2021

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- Έναρξη Χειμερινού Εξαμήνου 2021

Αγαπητοί Φοιτητές και Αγαπητές Φοιτήτριες,

Με αφορμή την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, θέλουμε να σας καλωσορίσουμε στο Intercollege και να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχουμε καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να σας παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον με συνεχή έμφαση στη ποιοτική εκπαίδευση. Η ασφάλεια και η ευημερία σας παραμένουν η ύψιστη μας προτεραιότητα.

Τρόπος Λειτουργίας του Intercollege κατά το Χειμερινό Εξάμηνο 2021:

Λαμβάνοντας υπόψη τις σχετικές οδηγίες και ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Παιδείας καθώς και του Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) της Κυπριακής Δημοκρατίας, επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε ότι το χειμερινό εξάμηνο στο Intercollege θα αρχίσει στις 27/09/2021 με φυσική παρουσία και εφαρμογή του Safe Pass. Φοιτητές και φοιτήτριες που επιθυμούν να προχωρήσουν με εμβολιασμό τους κατά της νόσου COVID-19, θα μπορούν να το πράξουν κατόπιν διευθέτησης σχετικού ραντεβού στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Όλα τα εργαστηριακά μαθήματα και η μεγάλη πλειοψηφία των θεωρητικών μαθημάτων των ακαδημαϊκών προγραμμάτων του Intercollege θα προσφέρονται με φυσική παρουσία. Ωστόσο ορισμένα θεωρητικά μαθήματα θα προσφέρονται διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας μάθησης του Intercollege. Αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά με τη συγκεκριμένη μέθοδο διδασκαλίας για το κάθε θεωρητικό μάθημα θα δοθούν από τους συντονιστές των ακαδημαϊκών προγραμμάτων του Κολεγίου.

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια & Ημερίδα Προσανατολισμού InterPro

Με την έναρξη του Χειμερινού Εξαμήνου 2021, θα προσφερθεί σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων   στους νέους φοιτητές/τριες αναφορικά με την ηλεκτρονική πλατφόρμα μάθησης καθώς και άλλα διαδικτυακά εκπαιδευτικά εργαλεία του Κολεγίου. Για τους νέους φοιτητές/τριες, θα διεξαχθεί επίσης ημερίδα προσανατολισμού (InterPro) στις 24/09/2021, που αποσκοπεί στην ομαλή εισαγωγή τους στη φοιτητική ζωή του Κολεγίου. Οι νέοι φοιτητές/τριες έχουν ήδη ενημερωθεί για τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης ημερίδας.

Λειτουργία Διοικητικών και Ακαδημαϊκών Τμημάτων του Κολεγίου

Τα διοικητικά και ακαδημαϊκά τμήματα του Intercollege συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά την παρούσα περίοδο τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά. Προς αποφυγή συνωστισμού και για την ορθή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, παρακαλούμε τους φοιτητές και φοιτήτριες του Κολεγίου όπως διεκπεραιώνουν τις διάφορες συναλλαγές τους με τα συγκεκριμένα τμήματα είτε διαδικτυακά είτε μέσω της πρότερης διευθέτησης σχετικού ραντεβού.

 

Αγαπητοί Φοιτητές και αγαπητές Φοιτήτριες,

Το Intercollege επιθυμεί να σας ευχαριστήσει θερμά για τη συνεργασία σας. Αυτή η συνεργασία  ήταν που μας επέτρεψε στο πρόσφατο παρελθόν να πραγματοποιήσουμε μια πολύ αποτελεσματική διαχείριση της πανδημίας και της παρούσας κρίσης χωρίς να επηρεαστεί αρνητικά το επίπεδο ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης και χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στο προβλεπόμενο ακαδημαϊκό ημερολόγιο και στα αναμενόμενα μαθησιακά αποτελέσματα.   Ευχόμαστε σε όλους τους φοιτητές και φοιτήτριες μας καλή επιστροφή ή/και αρχή στο Intercollege και ένα επιτυχές και παραγωγικό χειμερινό ακαδημαϊκό εξάμηνο 2021.