Νέα,4 Ιουνίου, 2021,

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ INTERCOLLEGE 2020/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ
INTERCOLLEGE 2020/2021

Αγαπητοί/ές Απόφοιτοι,

Εκ μέρους της Διοίκησης και του Ακαδημαϊκού προσωπικού του Intercollege Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας, επιθυμούμε να σας συγχαρούμε για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών σας και να σας προσκαλέσουμε στην Τελετή Αποφοίτησης που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου 2021 και ώρα 20:00 στο Ανοικτό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Η φετινή τελετή αποφοίτησης αφορά τόσο τους απόφοιτους της τάξης του 2020 όσο και τους απόφοιτους της τάξης του 2021, αφού η τελετή που ήταν προγραμματισμένη για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας.

Μέτρα κατά της Πανδημίας: Η απόφαση για πραγματοποίηση της τελετής αποφοίτησης γίνεται με την έγκριση του Υπουργείου Υγείας. Κατά τη διάρκεια της τελετής αποφοίτησης θα εφαρμοστούν αυστηρά όλα τα ισχύοντα μέτρα και πρωτόκολλα ασφάλειας και υγείας κατά της νόσου COVID-19 και που αφορούν τέτοιου τύπου εκδηλώσεις.

Οδηγίες για την Τελετή Αποφοίτησης: Οδηγίες και χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής της τελετής αποφοίτησης μπορείτε να βρείτε στις Βασικές Οδηγίες Τελετής Αποφοίτησης. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Τελετή Αποφοίτησης στον «Οδηγό Αποφοίτησης Τάξη 2020/2021»

Προσκεκλημένοι Απόφοιτων: Λόγω των μέτρων που ισχύουν κατά της πανδημίας, ο κάθε απόφοιτος μπορεί να προσκαλέσει μέχρι 2 άτομα στην τελετή αποφοίτησης. Η προκράτηση των θέσεων για τους προσκεκλημένους των απόφοιτων θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας SoldOut Tickets. Η διάθεση των εισιτηρίων για τους προσκεκλημένους των απόφοιτων για την τελετή αποφοίτησης του Intercollege αναμένεται να ξεκινήσει περί τις 14/06/2021.

Η Τελετή Αποφοίτησης είναι μια αξέχαστη εμπειρία στην οποία μπορείτε να γιορτάσετε τα επιτεύγματα σας μαζί με τους συμφοιτητές και τις συμφοιτήτριες σας. Η παρουσία όλων σας στην τελετή αποφοίτησης θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά αλλά και την ευκαιρία να σας συγχαρούμε από κοντά για την επιτυχία σας.