Νέα,14 Νοεμβρίου, 2020,

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τα νέα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας που ανακοινώθηκαν με ισχύ από τις 12/11/2020 σε σχέση με τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί/ές Φοιτητές και Φοιτήτριες,

Έχοντας υπόψη τα νέα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας που ανακοινώθηκαν με ισχύ από τις 12/11/2020 σε σχέση με τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου και κατόπιν επικοινωνίας με αρμόδιους κρατικούς φορείς, το Intercollege επιθυμεί να σας πληροφορήσει για τις ακόλουθες αποφάσεις:

 

  1. Με απόφαση της διεύθυνσης του Κολεγίου και στα πλαίσια των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση, από την Δευτέρα, 16/11 και για όσο καιρό ισχύουν τα συγκεκριμένα μέτρα, όλοι οι φοιτητές του Κολεγίου που διαμένουν στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου δεν θα μπορούν να προσέλθουν στο Κολέγιο για να παρακολουθήσουν τα εργαστηριακά τους μαθήματα.
  2. Οι φοιτητές και φοιτήτριες που επηρεάζονται από την παρούσα κατάσταση θα ενημερωθούν αναλυτικά από τους διδάσκοντες τους ενώ θα έχουν την δυνατότητα να αναπληρώσουν τα συγκεκριμένα μαθήματα που θα απωλέσουν σε μεταγενέστερο στάδιο.
  3. Φοιτητές και φοιτήτριες του Κολεγίου που έχουν αποφασίσει να παραμείνουν την περίοδο αυτή στην επαρχία Λευκωσίας θα μπορούν να προσέρχονται κανονικά στα εργαστηριακά τους μαθήματα.
  4. Φοιτητές και φοιτήτριες του Κολεγίου που βρίσκονται σήμερα στην επαρχία Λευκωσίας και επιθυμούν να επιστρέψουν στους τόπους διαμονής τους στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, θα μπορούν να προμηθευτούν σχετική βεβαίωση από το Κολέγιο ώστε να έχουν την δυνατότητα της απρόσκοπτης επιστροφής στα σπίτια τους.

 

Σε περίπτωση που ανακοινωθεί κάτι περαιτέρω από τα αρμόδια Υπουργεία που δύναται να επηρεάσει τις πιο πάνω αποφάσεις κατά ουσιώδη τρόπο, τότε οι πιο πάνω αποφάσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανάλογα.

Το INTERCOLLEGE αντιλαμβάνεται πολύ καλά ότι οι καταστάσεις που ζούμε είναι πρωτοφανείς και δημιουργούν σε όλους μας πολλές δυσκολίες. Όμως, η συνεργασία και η συμμόρφωση όλων μας είναι απαραίτητη ώστε να γίνει σωστή εφαρμογή των μέτρων που έχουν αποφασιστεί και που έχουν ως στόχο την προστασία τόσο της δικής μας υγείας αλλά και της υγείας όλων των συνανθρώπων μας.

Το Κολέγιο ευχαριστεί όλους για την συνεργασία και εύχεται υπομονή και προσήλωση στα μέτρα για το καλό όλων.